CV

Anders Alvaro Nydal

Anders er utdanna ved The Hammond School of Dance and Musikal Theater, i Chester England.

Han har vore med på fleire operaforestillingar ved Opera Nordfjord og fleire musikalprosjekt som dansar og koreograf. Etter fleire år som freelancedansar, koreograf og danselærar ved fleire kulturskular og dansestudio, starta Nydal eit samarbeid og stifta i 2011 (til 2013) Nordfjord Performing Arts Academy på Nordfjordeid. Dette var eit danseakademi for born frå 4 år til og med vaksne.

Anders har også vore aktiv innan mange ulike idrettar som fotball, handball og friidrett.

Anders har hatt koreografi på musikalen Grease ved Sunnfjord Folkehøgskulen. Han har også Regissert og koreografert musikalene High School musical, FAME the musical, Hairspray, Hakkebakkeskogen og Kardemomme By.

Man finner ikke en bedre lærer til danselinja

Anders er lærer på linjen Dans Idrett Brasil. Han har tidligere studert dans i England, og har stålkontroll på hva han driver med. Anders er en person som bryr seg svært mye om elevene sine og klassemiljøet, noen som bryr seg mer må du lete lenge etter. Som danselærer trenger man mye tålmodighet og lidenskap til faget, noe Anders har i pose og sekk. Og best av alt gir han aldri opp på elevene sine. Ikke la deg skremme av at han ikke alltid sier du gjør det bra eller at han er imponert, deep down er han mektig imponert og rørt over hver og én av elevene sine og hva de får til.

Fra tidligere skolegang har jeg erfart diverse lærere, noen som bryr seg mer enn andre, men et personlig forhold ble det aldri. Derimot når det kommer til Anders, blir han som en pappa til alle jentene på linja. Det kan sies at man ikke finner en bedre lærer til danselinja enn Anders Alvaro Nydal.


Sagt av Sarah Johansen, elev

Her ligg vi

Sunnfjord Folkehøgskule

Solvang 3
6810 Førde

Følg oss

Følg vår side på Facebook,
og sjå meir av livet på skulen.