CV

Arve Ullebø

Arve Ullebø er lærar på GrønFoto. Han er yrkesfotograf og har 20 års erfaring med faget han elskar.

Han har gitt ut fleire fotobøker, hatt mange utstillingar og blir stadig leigd inn som fotograf til alt frå bryllup til reportasjar i media. Arve har brei erfaring både med digital og analog fotografering. Både reportasje og studio.

Han er dyktig i filmframkalling og mørkerom, han meistrar digital bildebehandling, og han er ein dyktig filmredigerar. Han er spesielt glad i å vere ute i naturen.

Han er sertifisert dronepilot og vil bruke drone i undervisninga for å lære opp elevane i denne spennande måten å ta film og stillbilete.

 Han er ikke bare en fantastisk lærer men han er også en god venn

Arve er en morsom og fantastisk lærer når du blir kjent med ham. Han har en morsom og rar humor, av og til vet du ikke om han tuller eller om han er seriøs. Men det gjør hele situasjonen morsommere. Han er en sånn person som du kan snakke om hva som helst med, han er veldig forståelses full og rettferdig. Han er ikke bare en fantastisk lærer men han er også en god venn.

Når man kommer inn i klassen så har Arve nesten alltids en nyhet han vil fortelle oss. Som oftest handler det om ett oppdrag som han har klart å skaffe oss som gjør oss mere kjent med hvordan det er å jobbe med foto og film.

Han har gitt oss mange gøye oppdrag som å ta bilder for et teater, lage en musikkvideo, ta bilder av dyr og masse mer. Han får oss til å dra på turer sammen til Bergen eller opp på ett fjell. Han hjelper oss så mye og jeg ville aldri ha byttet linje eller lærer. Arve gjør rett og slett året på fotolinja så mye bedre, gjennom personlig humor, utflukter eller hva nå enn annet det måtte være.

Linja er rett og slett perfekt, kombinasjonen av en så fantastisk lærer, gode medelever og fantastiske turer og opplevelser, så vil jeg aldri glemme dette året på Sunnfjord!


Sagt av Ine Marie Stø Arntzen, elev

Her ligg vi

Sunnfjord Folkehøgskule

Solvang 3
6810 Førde

Følg oss

Følg vår side på Facebook,
og sjå meir av livet på skulen.