CV

Kristy Ledene Jonson

Kristy er lærar for stipendiatane og ho har ulike valgfag. I tillegg har ho ansvaret for miljøarbeidarteamet på skulen, og ho tek lett ansvaret når ho ser at ting må gjerast.

Hun ser oss alltid som de menneskene vi er

Kristy Ledene Johnson er ei sprudlende, evnerik og omsorgsfull dame fra Canada. Hun har en kjærlighet for  matlaging og strikking.

Det merkes at Kristy sitter på mye kunnskap, både fra utdanning, arbeid i forskjellige sektorer og erfaringer fra egne og andres liv som har berørt henne. All denne kunnskapen og livserfaringen hun sitter på deler hun daglig med oss. Hun ser oss alltid som de menneskene vi er og har gode ord i enhver situasjon, god eller vanskelig.

For meg har Kristy hvert et trygt punkt i en hverdag som er i stadig endring. Hun ser oss alltid med våre behov og tar seg tid til en kopp te eller en runde med brettspill i peisestua om du skulle trenge det. Hun er lidenskapelig opptatt av hvordan vi som enkeltmennesker kan gjøre verden til et bedre sted, ved å bli verdensmester i vårt eget liv. Derfor dytter hun oss gjerne mot utfordringer og følger oss fra start til slutt.


Thea Werness Wang, stipendiat

Her ligg vi

Sunnfjord Folkehøgskule

Solvang 3
6810 Førde

Følg oss

Følg vår side på Facebook,
og sjå meir av livet på skulen.