CV

Tor Emil Foslid

Interessa for speling kom då han og brødrene fekk Nintendo 64 på 90-talet. Det blei gradvis mindre utetid og meir innetid. Etter kvart fekk også familien ein Windows 95-maskin og nokre enkle dataspel.

I all ettertid har dataspeling vore ei interesse og ein hobby for Tor Emil. I 2008 flytta Tor Emil til Førde og begynte på Sunnfjord Folkehøgskule som elev på Sport and Adventure-linja. Dette var så spennande at han like greitt tok eit år til etter at det første var over, denne gongen på volleyballinja. Her tok han saman med laget gull i NM. 5 år seinere bar det tilbake til Førde, no som lærar på E-sportlinja.

 En troverdig person som er lett å snakke med

Tor Emil er en av de lærerne som mest sannsynlig kommer til å se ned på deg, ikke på en negativ måte, men fordi han er to meter høy. Høyden hjelper han også i en av sine hobbyer, som er volleyball. Den andre er Gaming som han har hatt siden 90-tallet.

I timene er Tor Emil en god lærer som er ærlig, utadvendt, omgjengelig og er flink til å skape stemning i timene, og han er han en troverdig person som er lett å snakke med.

Jeg tror at Tor Emil er en av grunnene til at E-sport linjen her ved Sunnfjord er så populær som den er. Han gir av seg selv og er aldri redd for en debatt eller to om hva som helst. Er du gira på politikk, samfunn eller noe som helst annet mellom himmel og jord? Slå av en prat med Tor Emil og kunnskapen hans vil overraske deg! Denne fantastiske egenskapen hans bruker han til å gjøre livet på e-sport linja her på Sunnfjord helt uforglemmelig.


Sagt av Sverre Krogstad , elev

Her ligg vi

Sunnfjord Folkehøgskule

Solvang 3
6810 Førde

Følg oss

Følg vår side på Facebook,
og sjå meir av livet på skulen.