Heimbakst

Opningstider våren 2023:

 3. mars kl. 15.00-16.30

10. mars kl. 15.00-16.30

24. mars kl. 15.00-16.30

31. mars kl. 15.00-16.30

14. april kl. 15.00-16.30

21. april kl. 15.00-16.30

28. april kl. 15.00-16.30

 Det er høve til å kjøpe fersk heimebakst på Sunnfjord Folkehøgskule! Dette er blitt eit populært tilbod med ei stor kundegruppe. Det er ingen grunn til å bake sjølv til helga! For bestillingsvarer tlf. 40 42 83 00, eller send epost. Det kan bli endringar i samband med arrangement på skulen og skuleferiar!

Solvangsbrod
Solvangs grovbrød // Kr. 45,-

Allergen: Kveite, rug, mjølk

Soskinnsbolle
Solskinnsbolle // Kr 20,-

Allergen: Mjølk, kveite, egg.

Formbrod
Formbrød // Kr. 40,-

Allergen: Kveite, rug, mjølk

Kanelsnurr
Kanelsnurr // Kr. 20

Allergen: Mjølk, kveite, egg.

Fletteloff
Fletteloff // Kr. 45,-

Allergen: Kveite, mjølk, egg

Grove Rundstykker
Grove rundstykke // Kr. 18,-

Allergen: Mjølk, kveite, sesamfrø.

Focaccia
Focaccia // Kr. 35,-

Allergen: Kveite

Pizzabrod Grove
Grove pizzabrød m/skinke, purre og ost // Kr. 28,-

Allergen: Kveite, mjølk.

Rundstykke Fine
Fine rundstykke // Kr. 15,-

Allergen: Mjølk, kveite, egg.

Pizzasnurr
Pizzasnurr m/kjøttdeig, tomatsaus og ost // Kr. 20,-

Allergen: Kveite, mjølk.

Suksessterte
Suksessterte // Kr. 270,-

Allergen: Egg, mjølk, mandlar. 

Horn
Grove og fine horn // Kr. 18,-

Allergen: Mjølk, kveite, egg.

Betasuppe (1 liter) // Kr. 140,-

Meir info kjem

Sunnfjord Folkehøgskule
Solvang 3
6810 Førde

Telefon: 57 82 99 60
Send e-post

Kontonummer
3700.05.10034

Org. nr
880395432